Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Eftermiddagsmatch mot Giffarna

ÖSK U19 möter i eftermiddag GIF Sundsvall i en match i juniorallsvenskan.

Rickard Torstensson kallat följande Matchtrupp: Douglas Bjäresten (mv), Martin Andersson (mv, U16), Oscar Sandberg, Michel Yanez Hernandez, Viktor Franssila, Gabriel Fernsten. Axel Pålsson. Viktor Walldén, Hampus Lundgren, Mirza Turan, Mikael Loön, Kevin Johansson, Oliver Kåhed, William Gunnarsson, Adam Bark (U17), Ebrima Jaiteh och Simon Danielsson.

I den senaste matchen då ÖSK mötte AIK hämtade laget upp en 0-2 underläge till vinst med 3-2. Då gjorde Kevin Johansson ÖSKs alla tre mål. Vi får se om han har siktet lika bra inställt den här gången. Annars kanske Adam Bark kan hjälpa till. Adam har varit lyckosam med målskyttet sedan han flyttades upp från vänsterkanten till en mer renodlad anfallsposition. Troligast är dock att Adam får börja matchen på bänken.

På den lite ovanliga starttiden 14:30 kommer Emir Dizdarevic från Örebro att blåsa igång matchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.