Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Bortamatch mot Boren

ÖSK U16 har i kväll en svår bortamatch i Motala. Fjolårssuveränerna från U15 Borens IK ligger visserligen en poäng efter Västerås IK i serietoppen, men med två matcher mindre spelade så bör man nog ändå anse dem som moraliskt tätlag.

När lagen möttes i våras på Behrn Arena blev det oavgjort 0-0. Då blev jag inte speciellt imponerad av östgötarna, men av resultaten att döma har de fått till sitt spel bättre sedan dess. ÖSKs 16-åringar blandar och ger. Efter en svag första halvlek senast mot jumbolaget Karlstads BK svarade laget för en betydligt bättre andra halvlek och vann helt rättvist.

Till kvällens match som börjar kl. 19:00 på Borens IP har följande Matchtrupp kallats: Simon Gustavsson (mv), Jacob Nilsson (mv, U15), Manne Ljunghaga, Lucas Parkedal Stenfelt, Carl Henning, Fredrik Karlsson, Joel Nilsson, Gabriel Yildiz, Lukas Julher, Jonathan Forsberg, Max Häll, Malcolm Stolt, Abbubakar Abduwalli, Gabriel Nyström, Odilon Sangwa, Samuel Nielsen, Suliman Nassri och Oliver Ljunghaga.

Det här är nog det starkaste laget som kan mobiliseras för tillfället. Bland annat tar trion Manne Ljunghaga, Lucas Parkedal Stenfelt och Odilon Sangwa, som ofta spelat med U17 under våren, plats i bussen till Motala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.