Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Vinst mot J-Södra

DSC_0035_Adam Bark

Adam Bark: Målskytt för 11:e gången i årets pojkallsvenska.

Efter en besvärlig inledning på säsongen med många skadade och sjuka spelare börjar ÖSKs 17-åringar så smått att konsolidera positionen. Gårdagens vinst mot J-Södra förde laget upp på en poängmässigt delad tredjeplats tillsammans med Elfsborg, som dock har 10 plusmål mer än ÖSKarna. Upp till de två slutspelslagen Helsingborg och Halmstad är det fortfarande en bra bit (= 5 poäng till HBK).

Gårdagsvinsten mot Jönköping verkar ha varit något av en arbetsseger. Ett tidigt mål har blivit något av en signatur för det här laget i år. Igår var det Adam Bark som gjorde det mer eller mindre på avspark. Isac Eklöf nickmålade sedan till 2-0 mitt i den första halvleken. J-Södras mål kom på straff i 71:a minuten.

Adam Bark, som har ett år tillgodo på åldersklassens övre gräns, ligger nu på delad andraplats i skytteligan med sina 11 mål. Isac Eklöf är ett mål efter med 10.

Matchfakta (ÖLFF):
01. 1-0 Adam Bark
27. 2-0 Isac Eklöf
71. 2-1 Fabian Kryeziu (straff)

De 11 som startade: Martin Trinh, Gustav Pauly, Adam Leijon, Adam Bark, Isac Eklöf, Edwin Lundkvist, Jonathan Aronsson (k), Joseph Spångberg, Simon Bladh, Sebastian Ternevid och Arvid Brorsson.
På bänken satt: Simon Gustafsson (mv, U16), John Kakraba, Henrik Westher, Odilon Sangwa, Samuel Brunnberg, Manne Ljunghaga (U16) och Lucas Parkedal Stenfelt (U16).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.