Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Elitlägren 2016

Snart är det dags för sommarens elitläger och ÖLFFs distriktsförbundskaptener har kallat sina respektive trupper till läger och förberedande träningar.

Flickor F01 26 juni – 1 juli 2016.
Truppen domineras antalsmässigt av spelare från Adolfsberg &6 av 16). I övrigt är det spridning på ett flertal klubbar. Från ÖSK Söder/Ungdom är tre spelare uttagna: Ebba Lundqvist, Medina Secovic och Linnéa Wetterberg Örebro. Lite anmärkningsvärt är det nog att KIF Örebro inte har fått en enda deltagare uttagen till truppen.

ÖLFF: Elitläger

Pojkar P01 3 – 8 juli.
Truppen med ÖSKs Daniel Wickström som en av distriktsförbundskaptenerna domineras antalsmässigt av spelare från ÖSK Ungdom (8 av 16). De uttagna är: Jacob Nilsson (mv) och utespelarna Helmer Andersson, Riad Iskhadzhied, Dino Salcinovic, Markus Kanto, Ibrahim Kamil, Nadir Ayeva och Edvin Cimirotic.

ÖLFF: Distriktslagssamling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.