Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rinne till Belgien?

Fotbolldirekt ”avslöjar” idag, att den belgiska klubben K.R.C. Genk – Koninklijke Racing Club Genk – (ej att förväxla med KAA Gent) är intresserade av Jacob Rinne. Enligt FD så har klubben följt honom under vårsäsongen. Eftersom Rinne resp. Genk inte drar så många webklickar har FD dessutom lagt till en referens till Djurgården i sin rubrik. Djurgården som i det här fallet inte har ett dyft med den aktuella saken att göra.

FD: AVSLÖJAR: Djurgården ville ha ÖSK-talangen – nu Europa League-aktuell

När NA följer upp saken med honom säger Rinne, att han inte vet något om detta eftersom det är hans agent som sköter den typen av kontakter (samt Magnus Sköldmark, antar jag). Det är väldigt praktiskt att ha en agent att skylla på i de här sammanhangen. Då behöver man varken bekräfta eller förneka något.

Att det sitter representanter för andra klubbar på Behrn Arena behöver i och för sig inte betyda ett dyft. Det kallas scouting och är något de flesta klubbar sysslar med. I de flesta fall leder dessa besök inte någon vart.

NA: Rinne om ryktet: ”Vet ingenting”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.