Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Poängjakt i Täby

Efter uddamålsförluster i de två senare omgångarna börjar det bli dags för ÖSK Söders damer att ta poäng igen för att man inte skall bli indragna i poängjakten kring det undre strecket. Bra då att man till bortamatchen mot Täby FK åter får se Silvia Erkisi och Josefine Zandén i laget – båda var avstängda i den förra matchen. Joline Jakobsson saknades även hon senast (av för mig okänd anledning) och också hon är tillbaka i den uttagna matchtruppen. Lisa Lindahl hann förra veckan knappt börja spela innan det blev dags för ett besök på USÖs akut på grund av en spark mot huvudet. Inte så allvarligt lyckligtvis och hon finns också med i den rätt starka truppen som reser till Täby i morgon.

ÖSK Söder Dam: 08-möte igen

Lördagsmotståndarna ligger två poäng före ÖSK Söder i tabellen. Tre vunna, tre oavgjorda och bara en förlust vittnar om att det är ett svårspelat lag. Lägg därtill att de är de enda som i år tagit poäng av serieledarna Västerås BK30 (vinst på bortaplan med 2-0) och det är klart att det inte är någon lätt motståndare som ÖSK Söder ställs mot.

Söders matchtrupp: Ida Lindell (mv), Hanna Persson, Lisa Lindahl, Hannah Uhlan, Jenny Börjesson, Klara Thorsén, Elin Börjesson, Joline Jakobsson, Silvia Erkisi, Sara Sandberg, Emma Östlund, Olivia Puhls, Sophie Pettersson, Josefine Zandén, Caroline Zandén och Emma Tivemo.

Matchen spelas på Tibblevallen (naturgräs i Stockholm för en gångs skull) och börjar kl. 14:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.