Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Helkväll för U-lagen

Alla ÖSK Fotbolls tre U-lag har match i kväll och alla tre ställs mot tuffa motståndare.

ÖSK U19.
ÖSK U19, som just nu är inne i ett väldigt intensivt matchprogram, reser till Stockholm för att möta Hammarby. Hemmalaget ligger snuddande nära slutspelsstrecket och lär inte släppa ifrån sig några poäng i onödan. ÖSK kommer närmast från en 3-0 förlust mot Brommapojkarna. Sedan dess har även U21 haft en match, men i den verkar de flesta deltagarna från U19 ha varit spelare som inte aspirerar på en plats i en normal startelva. ÖSK lär därför kunna starta med en rätt fräsch startelva. Det kommer att krävas en stark prestation för att få något med sig från Hammarby.


ÖSK U17.
Efter den meriterande hemmavinsten mot Malmö FF i helgen som var åker ÖSKs 99:or till Borås för att möta en klubb, som har blivit något av ÖSKs mardrömsmotståndare. ÖSK ligger före i tabellen, men Elfsborg är alltid vassa. En topprestation behövs för en fullpoängare. ÖSKs lag har succesivt sett allt bättre ut i takt med att skadade spelare återvänt och blivit matchklara.U16
.
Det yngsta laget får den svåraste matchen. Serieledarna från Skiljebo kommer till Behrn Arena i kväll. ”Vi får vara beredda på en svår och tuff match då vi möter ett mycket bra lag som även spelar en fysisk fotboll”, skriver laget på sin webbplats. ÖSKarna har hittills varit duktiga på att skapa målchanser, men sällan lyckats omvandla dem till mål.

Följande spelartrupp är kallad: Simon Gustavsson (mv), Martin Andersson (mv), Lucas Parkedal Stenfelt, Carl Henning, Fredrik Karlsson, Joel Nilsson, Oliver Ljunghaga, Malcolm Stolt, Jonathan Forsberg, Gabriel Yildiz, Max Häll, Samuel Nielsen, Suliman Nassri, Lukas Julher, Omran Nassri, Johannes Hjulström och Odilon Sangwa.

Matchen sparkar igång kl. 19:30 och det är Christer Lundsten som dömer.


ÖSK Söder.
ÖSK Söders herrar skall försvara sin serieledning i div 6 Norra. Laget får dock åka (något) söderut för att komma till Björkviksvallen där Hidingsta väntar. På papperet en överkomlig motståndare, men i den här serien finns det inga givna resultat. Björkviksvallen är dessutom rätt liten, vilket kan gynna hemmalaget som väl är vanare med att det är trångt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.