Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Semester och träningsmatcher

Med den sista allsvenska vårmatchen avklarad återstår nu av vårprogrammet för ÖSKs A-trupp bara en U21-match på bortaplan mot Gefle IF. Tränar gör man sedan till och med torsdag innan spelarna kan ta en 10-dagars minisemester.

När truppen är tillbaka igen i mitten av juni finns det två träningsmatcher (och en DM-match) inbokade. ÖSK kommer att möta GIF Sundsvall på neutral mark i Gefle och sedan Elfsborg på gräs. Både ÖSK och Elfsborg startar upp allsvenskan med bortamatcher på gräs (mot Malmö resp. Helsingborg), vilket förklarar underlagsvalet.

ÖSK återtar sin allsvenska kampanj den 11 juli då man möter Malmö FF på bortaplan.

Ifall det kommer att ske några spelarövergångar kan det vara bra att veta att det svenska sommarfönstret är öppet under perioden 15 juli – 11 augusti. Det är alltså den period under vilken spelarregistreringar kan ske i Sverige. Själva avtalet med spelare och klubb kan givetvis ske när som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.