Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Förlust mot Sätra

ÖSK Söder Dam kom till gårdagens hemmamatch med ett försvagat lag – Silvia Erkisi och Josephine Zandén var båda avstängda på grund av för många gula kort i förra veckans match. Inte blev det bättre av att Lisa Lindahl tvingades till byte redan efter 8 minuter. En spark i huvudet gjorde att fotbollsmatchen fick avslutas på USÖ:s akutmottagning.

Inte de bästa förutsättningarna alltså för Söder som för andra matchen i rad hamnade i underläge, kom ikapp och sedan fick lov att kapitulera efter ett sent mål. Den här gången dock lyckligtvis (eftersom det känns så extra surt) på övertid. Men normalsurt ändå.

Jag hade tyvärr inte möjlighet att se matchen eftersom jag tyckte att det var U17-killarnas tur den här helgen så jag får nöja mig med att tala om vad andra skrivit och rapporterat om matchen. Jag tycker själv nog, att det var bra jobbat av ett lag som saknade fyra av sina tongivande spelare. Utöver Silvia, Josephine och Lisa var inte heller Joline Jakobsson tillgänglig för spel.

ÖSK Söder Dam: Lördagen var inte Söders
Sätra SK: En lagseger som stavas tillsammans…
NA: Karatespark och drömmål när ÖSK Söder föll

Matchfakta:
09. Spelarbyte Lisa Lindahl (ut), Sophie Pettersson (in)
29. 0-1 Lilja Björk
71. 1-1 Elin Börjesson frispark (direkt i mål)
80. 1-2 Lilja Björk
84. Spelarbyte Olivia Puhls (ut), Sara Hjelm (in)

Laguppställning: Ida Lindell – Caroline Zandén, Hannah Uhlan, Lisa Lindahl (k), Elin Börjesson – Emma Östlund, Klara Thorsén, Jenny Börjesson – Sara Sandberg, Olivia Puhls, Emma Tivemo
Ersättare: Stina Koskilampi (mv), Sophie Pettersson (9), Sara Hjelm (84), Anna Meijer, Amanda Nordenby, Hanna Persson och Linnéa Wetterberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.