Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Sätra nästa

Söder - Sätra

Hemmamatch igen för ÖSK Söders damer efter den borttappade poängen i Boo.

Det är inte mycket som skiljer Söder från Sätra SK som står för lördagsmotståndet. Två mål till förmån för Sätra för att vara exakt. Sätra, nykomlingar i div 1 förra året, gjorde ett bra premiärår och slutade en placering och en poäng efter ÖSK Söder. Inte så mycket som skiljer de två lagen, verkar det som. Fast det var Söder som vann båda matcherna förra året – stort på bortaplan och tack vare Sara Sandbergs sjuminutersmål i den sista matchen för säsongen.

Det här är en viktig match för båda lagen om de inte vill bli frånåkta av lagen högre upp i tabellen. Söder måste klara sig utan Silvia Erkisi (två gula) och Josefine Zandén (tre gula) som båda är avstängda på grund av historiska förseelser.

ÖSK Söder har kallat följande Matchtrupp: Ida Lindell (mv), Hanna Persson, Lisa Lindahl (k), Hannah Uhlan, Jenny Börjesson, Klara Thorsén, Elin Börjesson, Sara Hjelm, Emma Östlund, Sara Sandberg, Anna Meijer, Amanda Nordenby, Olivia Puhls, Sophie Pettersson, Linnea Wetterberg, Caroline Zandén och Emma Tivemo.

Jämfört med matchen mot Boo saknas förutom Silvia Erkisi och Josefine Zandén även Agnes Andersson. Nya i truppen är Sara Hjelm (åter efter en lång skadefrånvaro), Anna Meier och Linnea Wetterberg.

ÖSK Söder Dam: Match mot Sätra SK

Matchen som börjar kl. 14:00 döms av Öyvind Tholvsen från Örebro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.