Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Förlust mot Lillkyrka

Det blev inte fem segrar i rad för SK Söders herrar. Lillkyrka blev för svåra eller hade mest tur och kunde resa hem igen med tre gjorda mål och tre poäng i bagaget. ÖSK Söder som bara gjorde ett som ändå var det första fick ingenting mer med sig än en försämrad målskillnad.

Söder leder dock fortfarande serien, möjligen beroende på att tvåan IFK Lindesberg hade spelledigt i den här omgången. De sjätte divisionerna har nämligen bara 9 lag och den här gången var det Lindesbergs tur att stå över.

Matchfakta:
28. 1-0 Kawar Haji
32. 1-1 Dmitri Tchitchkin
37. 1-2 Robin Seiko
39. Varning Petter Brunzell
39. 1-3 Robin Seiko Nickmål
59. Varning Lars Hjalmarsson

De 11 som startade: Jacob Fredriksson, Peter Lars Jarrah, Petter Brunzell, Michael Remnefors, Joakim Nolegård, Zlatko Zindovic, Simon Torstensson (mv), Bengin Turan, Ahmed Barwary, Erik Johannesson (k), Patrik Sucurovic Hedström
På bänken satt: Danny Leonardsson (mv), Anton Landenmark, Kawar Haji, Lars Hjalmarsson och Fredrik Jonsson

Tre insläppta mål på sju minuter. Det var väl inget vidare – tala om otursminuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.