Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Stjärnlaget på besök

Det blir en dagen efter-match för ÖSK när IK Sirius och ÖSK gemensamt kommer att försöka spräcka den målnolla som blev det enda resultatet då lagen möttes i årets första U21-match. Kalle Holmberg inhöstade förvisso en varning i den matchen, men den (varningen) har knappast efterlämnat några bestående men.

ÖSK kommer till matchen med ett lag bestående av de spelare som blev över när A-laget mötte IFK Norrköping ”förstärkta” av ett gäng mer eller mindre utvilade spelare från U19.

ÖSK har kallat följande lag, där A-truppspelare besätter försvarsregionerna.
Från A-truppen: Oscar Jansson, Patrik Haginge, Brendan Hines-Ike, Carl Ekstrand-Hamrén, Sebastian Ring och Jonathan Lundberg
Helt utvilade från U19: Viktor Walldén, Mikael Loön, Kevin Johansson , Simon Danielsson
U19-spelare som mötte Älvsjö (med speltid): Douglas Bjäresten (mv, 30 min), Mirza Turan (90 min), Ebrima Jaiteh (60 min), Axel Påhlsson (25 min), Viktor Franssila (20 min), David Holm (30 min) och Marcus Karlsson (90 min)

Att döma utifrån ÖSKs ”matchkallelse” kommer laget att formeras på följande sätt:
Laguppställning: Oscar Jansson – Patrik Haginge (k), Brendan Hines-Ike, Carl Ekstrand-Hamrén, Sebastian Ring – Viktor Walldén, Mirza Turan, Mikael Loön, Kevin Johansson – Simon Danielsson, Jonathan Lundberg
Avbytare: Douglas Bjäresten (mv), Ebrima Jaiteh, Axel Påhlsson, Viktor Franssila, David Holm och Marcus Karlsson

Jag tror, att man från ÖSKs sida räknade med att kunna använda sig av Daniel Nordmark i den här matchen. De planerna grusades dock av Nordin Gerzics lårkaka. Vilket innebär att Mirza Turan får starta mot Sirius, trots att han spelade hela matchen mot Älvsjö.

Inte för att de här matcherna är något mer än glorifierade träningsmatcher, men visst vore det väl skönt med en ÖSK-seger.

Matchen spelas på Behrn Arena med avspark kl. 18:00. För Namik Idrizovic blir det för andra dagen i rad han kommer att beträda Behrn Arena som en arbetplats – han var fjärdedomare i gårdagens allsvenska match.

Wikipedia: Sirius (α CMa, α Canis Majoris, Alfa Canis Majoris), även känd som hundstjärnan, är huvudstjärnan i stjärnbilden Stora hunden. Från jorden sett är Sirius den klarast lysande stjärnan (bortsett från solen). Sirius ligger 8,6 ljusår från solen och är därmed en av de stjärnor som ligger närmast jorden.

Tillägg Sirius Matchtrupp:
Oskar Nilsson (mv, U19), Jakob Bergman (A, -96), Gustav Thörn (A, -97), Paul Torres (A, -91), Daniel Ahonen (A, -91), Karvan Ahmadi (A, -98), Leopold Tato Ekenberg (U19), Simon Sundman (U19), Kyria Kambusi (U19), Josef Abdul Jalil (U19), William Freidenfelt (U19), Sherko Faiqi (U19), Philip Oldin (U19), Buster Sjöberg (U17), Victor Edén (U19)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.