Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inte så farligt med Gerzic

NA har på ett förtjänstfullt sätt följt upp Nordin Gerzics skadestatus. Nordin gick ju av redan i början av den andra halvleken i matchen mot IFK Norrköping. Nordins skada verkar enligt honom själv inte vara av det allvarligare slaget. Han fick en lårkaka redan efter 25 minuters spel. Effekten av denna blev successivt värre och efter att ha känt sig för i början av andra halvlek bestämde han sig för att det var bättre att kasta in handduken.

Nordin tror själv att han skall vara återställd till matchen mot AIK på söndag. Omöjligt är det inte, men lårkakor kan ta väldigt olika lång tid att läka. Det kan gå på några dagar men det kan också ta flera veckor och ibland över en månad innan allt är bra igen.

AIK-match redan på söndag låter alltså rätt så optimistiskt. Men det är ju bara Nordin som vet hur pass allvarlig skadan är. Han kunde trots allt fortsätta och spela ut första halvleken, vilket kan vara en indikation på att skadan inte är så allvarlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.