Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Dags för revansch

ÖSK U19 kollapsade förra veckan då de på bortaplan fick stryk av Täby FK med 6-0 (5-0 i halvtid). Obegripligt stora siffror mot ett lag som ÖSK normalt skall kunna besegra. I eftermiddag är det dags för ÖSK att revanschera sig då laget tar emot Älvsjö AIK på Behrns plats.

Älvjsö har ofta varit ett lag som ÖSK haft en del problem med. Ett hårt jobbande förortsgäng där inte de allra största talangerna spelar, men som kompenserar detta med hög fotbollsmoral och hårt arbete. I år har det inte gått något vidare för laget som ligger sist i tabellen utan några poäng efter åtta matcher.

ÖSK har kallat följande Matchtrupp för mötet med Älvsjö: Gustaf Frank, Douglas Bjäresten, Lukas Hjort, Michel Yanez, Viktor Franssila, Axel Pålsson, Alex Hahne, Oscar Sandberg, Albin Ödberg, Gabriel Fernsten, Oliver Kåhed, Mirza Turan, Felix Möller, Hampus Lundgren, David Holm, Marcus Karlsson och Ebrima Jaiteh.

Som vanligt har Rickard Torstensson fått ta hänsyn till andra laguttagningar än sin egen, när han pusslat ihop dagens trupp. Spelarna från Grillska gymnasiet var i Falkenberg och spelade final i Skol-SM i veckan (övertidsförlust 2-1) och det är väl därför som Simon Danielsson och William Gunnarsson inte är med i dagens trupp. ÖSK spelar en U21-match mot Sirius på måndag, vilket kanske är anledningen till att Mikael Loön, Kevin Johansson, Viktor Walldén och Almin Masic inte är med. U21-matchen kan även komma att kasta en skugga över dagens match i form av tidiga och till synes omotiverade byten.

Åter i truppen efter skadefrånvaro hittar vi Douglas Bjäresten, Gabriel Fernsten och David Holm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.