Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Boo borta

ÖSK Söder Dam möter idag på bortaplan Boo FF. Som så många andra matcher i denna serie som varit extremt jämn under de senaste åren rör det sig om en toppmatch. Segraren kan mycket väl lägga beslag på serieledningen under den kommande veckan. Detsamma gäller dock för ytterligare tre lag om de får resultaten med sig. Rent statistiskt har Söder ett klart övertag på sina dagens motståndare med fyra segrar under de två åren lagen mötts i div 1-sammanhang. Men på statistik vinner man inga matcher så i eftermiddag är det som alltid nya tag som gäller.

ÖSK Söder har kallat följande Matchtrupp: Ida Lindell (mv), Stina Koskilampi (mv), Hanna Persson, Lisa Lindahl, Hannah Uhlan, Jenny Börjesson, Klara Thorsén, Elin Börjesson, Amanda Nordenby, Silvia Erkisi (k), Sara Sandberg, Sophie Pettersson, Emma Östlund, Olivia Puhls, Agnes Andersson, Josefine Zandén, Caroline Zandén och Emma Tivemo.

Det blir alltså i stort sett samma trupp som ÖSK Söder använde sig av vid förra veckans 3-0 seger mot Värmbol som gör resan till Storstockholm. På mittfältet saknas dock jobbiga (för motståndarna) Joline Jakobsson. Emma Östlund, som i förra matchen gick av i första halvlek med en fot i paket, är dock tillbaka i truppen igen. I denna återfinns dessutom Amanda Nordenby och Sophie Pettersson (i sin div-1 debut för året).

Det är två målsnåla men försvarsstarka lag som möts. En hel del talar väl för att det kan bli en målfattig uddamålsseger åt endera hållet.

ÖSK Söder Dam: Bortamatch mot Boo FF
Ersättare: Ida Lindell (mv), Hanna Persson, Klara Thorsén, Amanda Nordenby, Sara Sandberg, Sophie Pettersson och Emma Östlund.

Matchen spelas på Bovallens konstgräs med start kl. 14:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.