Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: På väg mot nya mål

ÖSK U16 har haft en spelmässigt hyfsad debutsäsong. Spelet på plan flyter ofta på bra, men det är en viktig ingrediens som ofta saknas, nämligen målen. Laget har i de flesta av sina matcher haft så förtvivlat svårt att göra mål.

I kväll är det dags för ett nytt försök att få ordning på denna ack så viktiga del av fotbollsspelet. Laget reser till Västerås för att på Solid Park Arena möta VIK. (Alltså inte Apalby som ju normalt är VIKs hemmaplan).

Båda lagen parkerar tillsammans på åtta poäng under vad som ser ut att vara ett slutspelsstreck och behöver en vinst för att ta sig uppåt. Inte heller hos VIK verkar man ha några utpräglade målskyttar. Tillsammans med Eskilstuna City står de och ÖSK på 8 gjorda mål, vilket är lägst i serien.

Följande spelartrupp har kallats till kvällens match som börjar kl. 19:30: Simon Gustavsson (mv), Martin Andersson (mv), Lucas Parkedal Stenfelt, Carl Henning, Fredrik Karlsson, Joel Nilsson, Oliver Ljunghaga, Malcolm Stolt, Lukas Julher, Samuel Nielsen, Jonathan Forsberg, Gabriel Yildiz, Max Häll, Suliman Nassri, Omran Nassri, Johannes Hjulström, Abbubakar Abduwalli och Gabriel Nyström.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.