Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Dagens ÖSK-uppgift: Sälj mer biljetter

Efter gårdagens matcher har vi hastigt men ändå inte helt oväntat fått oss ett allsvenskt toppmöte på menyn. När ÖSK tar emot IFK Norrköping innebär det att det blir serieledarna och den allsvenska trean (eller den delade tvåan om man vill vara snäll) som möts. Vinst för ÖSK för dessutom laget förbi Norrköping i tabellen.

Upplagt för en publikmatch? Jodå, det blir nog bra med folk, men knappast utsålt. Kanske inte ens femsiffrigt. Så här vid lunchtid på fredag två dagar före match är det bara bortastå som är rödmarkerat i biljettöversikten på webben. På övriga läktarsektioner finns det fortfarande platser kvar, även om de inte är de allra bästa.

Det är nog så, att de flesta fotbollsintresserade örebroare som planerat att se matchen köpt sina biljetter redan innan ÖSK var i Gävle. Det gäller i så fall i första hand att locka de som inte går så ofta på fotboll till Behrn Arena. Frågan är bara hur man skall nå ut till dessa med bara en arbetsdag att jobba med. Snålt om tid både för de som skall sälja och för de som nu skall bestämma sig för om de skall se matchen eller ej.

ÖSK skriver idag på sin webbsida, att man sänkt priset för tillgängliga platser på sektionerna B och D på Norra Läktaren med 100 kronor. Priset är nu detsamma som för gula biljetter på övriga sektioner. Till skillnad mot priset på dessa sektioner rabatteras dock inte priset för pensionärer, ungdomar och studenter. De får betala fullt pris om de vill ha en plats på B eller D. Det nya lägre priset känns motiverat tycker jag. Så mycket bättre är inte de här platserna för att de skall kosta 100 kronor mer än vad de vanliga gula biljetterna gör.

ÖSK: Sänkta priser på arenans bästa platser #fullsattbehrn
ÖSK: Bokningsläget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.