Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DM-notis: Släkten är värst – Per Johanssons Simperon slog ut Forward ur DM

ÖLFF:s distriktsmästerskap för herrseniorer är tävlingen där det mesta kan hända och dessutom ofta gör det. I gårdagens DM-match på Trängen (av alla ställen) besegrade div 5-laget BK Simperon favoriterna från BK Forward med 6-2. Stora siffror förvisso tack vare de tre bonusstraffarna, men även utan dessa inräknade hade BK Simperon faktiskt gått vidare. Fast utan en 3-0 ledning när den egentliga matchen började hade säkert matchförloppet blivit ett annat.

Hos segrarna hittar man en del lokalt kända namn på spelare som numera varvar ner. Förutom Per Johansson med ett förflutet både i ÖSK och hos Forward deltog även Simon Nurme och Thomas Strömberg (fd. Karlslund) i kompislaget. Forward kom till matchen med ett juniorbetonat lag förstärkta av bland annat Stellan Carlsson, Kenny Mathisen, Vladislav Mitev (mv), Amar Bukva och Olle Karlsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.