Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skadeproblem för Kamara?

Den som var uppmärksam när Elfsborgsmatchen avslutades lade kanske märke till att Alhassan Kamara fick ett lår omlindat direkt efter slutsignalen. Bloggens utsände såg det och lade upp Kamara med ett frågetecken i Eländeslistan.

Nu bekräftar NA, att det möjligen kan vara fråga om en muskelskada. Förmodligen inte så allvarlig eftersom Kamara fortsatte att spela efter det hårda stolpskott som tydligen orsakade skadekänningen. Men ändå. Kamara skall undersökas i morgon och oberoende av resultatet av den undersökningen vill man nog inte chansa och låta honom spela på torsdag mot Gefle.

Inte något större avbräck i dagsläget. Kamara har inte hittat tillbaka till målformen från 2014 eller så hittar hans lagkamrater inte de framspelningar han behöver för att hota på allvar.

NA: Skadad: ÖSK-stjärnan undersöks i morgon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.