Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Storstryk i Täby

Det blev tennissiffror då ÖSK U19 igår besökte Täby. Inte ett enda gem till gästerna utan hemmalaget Täby FK kan stoltsera med segersiffrorna 6-0. Oförklarligt stora siffror mot ett lag som ÖSK normalt skall slå nio gånger av tio. Men det här kanske var den tionde gången. Av SvFF:s matchrapport att döma drabbades laget av en kollektiv kollaps under den första halvleken då de släppte in fem mål.

Jag trodde först då matchresultatet utan några närmare detaljer dök upp, att det hade varit en tuff match med flera utvisningar etc. Men icke – det verkar nästan ha varit vänskapskaraktär med bara varsitt gult kort. ÖSKs Michel Yanez Hernandez fick för övrigt sitt först i den 87:e minuten.

Matchfakta:
04. 1-0 Oliver Eisen
19. 2-0 Max Matta Aguirre
21. 3-0 Abtin Rahbar
26. 4-0 Adam Bergmark Wiberg
35. 5-0 Max Matta Aguirre
69. 6-0 Max Matta Aguirre

De 11 som startade (SvFF): Viktor Franssila, Axel Påhlsson, Mikael Loön, Michel Yanez Hernandez, Felix Möller (k), Viktor Walldén, Oscar Sandberg, Lukas Hjort, Simon Danielsson, Kevin Johansson och Harald Detlofsson (mv, U17)
Ersättare: Isac Eklöf (U17), Hampus Lundgren, Ebrima Jaiteh, Arvid Brorsson (U17), Oliver Kåhed och Simon Gustafsson (mv, U16)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.