Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Extrapris på norrköpingsbiljetter

DSC_0003_Tifo ÖSK -Degen

ÖSK meddelar, att man kommer att lämna en rabatt i storleksordningen 50 kronor till de som idag eller i morgon (tisdag) köper sittplatsbiljett till matchen mot IFK Norrköping. ÖSK skriver i ett epostutskick:

#Fullsattbehrn – sänkta priser till toppmötet under måndag och tisdag

Att söndagens match mot IFK Norrköping är stekhet råder det inga tvivel om. Bägge lagen huserar i toppen av tabellen och i supporterleden är det en match med oerhörd prestige. Med er hjälp är ett fullsatt Behrn Arena helt rimligt. Vi hade över 10 000 åskådare mot Djurgården och Hammarby, men denna gång ska vi bli ännu fler!

För att premiera alla er som köper biljett till matchen under måndag eller tisdag sänker vi priset på ALLA sittplatssektioner. Du sparar upp till 50:- per biljett och genom att köpa tidigt bidrar du dessutom till att öka intresset för matchen. Två flugor i en smäll alltså.

Köp biljett här:
webbiljett.se/oskfotboll

Nu fyller vi Behrn Arena!
#fullsattbehrn

Värt att nämnas i sammanhanget är väl att matchen mot Norrköping är en så kallad toppmatch, vilket automatiskt innebär högre biljettpriser. Med den nu erbjudna rabatten hamnar man dock något lägre än priserna för ”vanliga” matcher.

Eyravallen: Biljettpriser 2016

Intressant är det hur som helst att se hur ÖSK i år arbetar mer aktivt för att fylla arenan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.