Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Austin Berry: Vad hände sedan?

Austin Berry i klassisk mittbacksställning under sin provträning med ÖSK sommaren 2012.

Austin Berry i klassisk mittbacksställning under sin provträning med ÖSK sommaren 2012.


Ibland då jag läser något fotbollsrelaterat på nätet kan det dyka upp ett namn som jag på något sätt känner igen. The Guardians utmärkta fotbollssida (på nätet) skriver idag om FC Cincinnati, en nystartad amerikansk ”klubb” som i den amerikanska tredjenivåligan kan visa upp publiksiffror på över 20.000 åskådare. Deras föregångare Cincinnati Saints hade publiksiffror i storleksordningen 200.

Namnet då. Jo, det är Austin Berry som provtränade med ÖSK 2012. Då var han inte klar med sina universitetsstudier och när han var det gick han till ett MLS-lag. Om det berodde på att ÖSK inte var intresserade eller ej vill jag låta vara osagt. Berry, som är från Cincinnati, blev den nya klubbens första värvning och är dessutom deras lagkapten.

The Guardian: FC Cincinnati: the third-tier US soccer team pulling in 20,000 fans a game

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.