Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Borta mot Täby

ÖSK U19 är idag i norra Storstockholm för att möta Täby FK i en match i juniorallsvenskan. Täby har varit en motståndare som ÖSK rätt ofta har problem att möta. Matchen spelas på gräs, vilket inte lär göra det hela lättare (för ÖSK). De två lagen har redan mötts en gång i en träningsmatch i påskas. Då vann Täby med 4-3 mot ett ÖSK-lag där man blandat en hel del med spealre från de olika U-trupperna.

Till dagens match är följande Matchtrupp uttagen: Harald Detlofson (mv, U17), Simon Gustavsson (mv, U16), Oscar Sandberg, Lukas Hjort, Michel Yanez, Viktor Franssila, Alex Pålsson, Mikael Loön, Arvid Brorsson (U17), Oliver Kåhed, Kevin Johansson, Hampus Lundgren, Isac Eklöf (U17), Viktor Walldén, Felix Möller, Simon Danielsson och Ebrima Jaiteh.

Matchen spelas på Tibblevallen med start kl. 13:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.