Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Seger över Halmstad

Samtidigt som Söders damer tog sig an DFK Värmbol mötte ÖSK U17 Halmstads BK på Behrn Arena. En oturlig tidsmässig krock sett ut Eyravallsbloggens synvikel, man kan ju bara vara på en plats samtidigt och den här kvällen fick det bli Grönpepparparken.

Bloggen missade därför vad som ser ut att ha varit en spännande tillställning då ÖSK U17 tog ett steg mot toppen i serietabellen. Efter att ha tagit ledningen genom Adam Leijon utjämnade Halmstads BK och i halvtid var det oavgjort och ovisst. ÖSK startade andra halvlek i ett rasande tempo (enligt HBK) och efter sju högeffektiva minuter i inledningen av halvleken var ställningen 4-1. Målskytt två gånger om var för ovanlighetens skull Henrik Westher vars två mål flankerade Arvid Brorssons. En fin seger mot Halmstad som hade gått upp i serieledning (med en match mer spelad) i händelse av seger.

Halmstads BK: U17 förlorade mot Örebro SK borta

Matchfakta (SvFF):
17. 1-0 Adam Leijon
36. 1-1 Gjenis Zeqiri
58. 2-1 Henrik Westher
62. 3-1 Arvid Brorsson
64. 4-1 Henrik Westher

De 11 som startade: Simon Gustafsson (mv, U16), Lucas Parkedal Stenfelt (U16), Albin Zidaric, Isac Eklöf, Manne Ljunghaga (U16), Adam Leijon, Adam Bark, Joseph Spångberg, Edwin Lundkvist, Martin Trinh och Arvid Brorsson
Avbytare: Henrik Westher, Gustav Pauly, Jonathan Forsberg (U16), Sebastian Ternevid, Samuel Brunnberg, Simon Bladh (mv), och Vide Törner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.