Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Vad är väl det – mot en fredagskväll på GPP?

Söder Dam - Värmbol
Fredag och redan dags för helgens hemmamatch på Söderlagens hemmaplan. ÖSK Söders damer tar emot DFK Värmbol – enligt uppgift årets närmaste motståndare. Inte för att det känns som ett derby, men ändå.

På papperet får man väl säga eller som i det här fallet skriva, att det här ser ut som en överkomlig uppgift. Nyuppflyttade Värmbol har inte visat upp så mycket av den energi som nya lag brukar kunna demonstrera på vårsidan av säsongen. Tvärtom har det blivit få (=3) mål framåt och många (=17) bakåt på fyra matcher. Kanske ett läge för Söders målsnåla lag (=5) att bättra på skyttestatistiken.

De två lagen har redan hunnit med att mötas en gång – om än under vänskapligare former. I slutet av februari kände lagen på varandra i Katrineholm i en match som slutade 1-1. Ett stort plus dock för Söder i den matchen eftersom de fick ett mål bortdömt efter det att bollen fastnat inne i målet.

Till kvällens lag har följande Matchtrupp tagits ut: Ida Lindell (mv), Stina Koskilampi (mv), Hanna Persson, Lisa Lindahl, Hannah Uhlan, Jenny Börjesson, Klara Thorsén, Elin Börjesson, Joline Jakobsson, Silvia Erkisi (k), Sara Sandberg, Anna Meijer, Emma Östlund, Olivia Puhls, Agnes Andersson, Josefine Zandén, Caroline Zandén och Emma Tivemo.

Jämfört med den trupp som mötte Västerås IK förra helgen saknas Amanda Nordenby, medan Hanna Persson och Agnes Andersson tillkommit.

Matchen börjar kl. 19:00 och det är Eskil Svedberg från Örebro som dömer.

ÖSK Söder Dam: Fredagsmys
Katrineholms-Kuriren: Ska DFK vända den tuffa trenden?

GPP_IP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.