Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Starkt lag mot Djurgården

Jag skrev redan förra veckan om det var ett starkt U21-lag, som då mötte AIK. Nu räckte det inte så långt. AIK drog trots allt det längsta strået och vann till slut med 4-2. Även den här veckan ställer ÖSK upp med en stark spelartrupp, när man passar på att lufta hela sin allsvenska reservbänk. Vi får se hur långt det räcker.

Roligt att se att U17-truppens Adam Bark (kanske) får en möjlighet att visa upp sina färdigheter. Adam, som är född år 2000 och ännu inte fyllt 16, har under våren hittat målformen och har på de senaste fyra matcherna sedan han flyttades upp i anfallet gjort 9 mål. De som såg DM-finalen mellan ÖSK och Sturehov i höstas kommer kanske ihåg en liten ytter som inte utan framgång envisades med att utmana Patrik Haginge på högerkanten. Det var Adam Bark.

Matchtrupp: Oscar Jansson (mv), Gustaf Franck (mv), Patrik Haginge, Carl Ekstrand Hamrén, Brendan Hines-Ike, Sebastian Ring, Robert Åhman Persson, Jonathan Lundberg, Alhassan ”Crespo” Kamara, Almin Masic, Mirza Turan, Mikael Loön, Viktor Walldén, Michel Yañez Hernandez, Viktor Franssila, Kevin Johansson, Ebrima Jaiteh och Adam Bark.

Kvällens match kör igång kl. 18:00 och det är Namik Idrizovic från Örebro som skall hålla koll på spelarna.


Tillägg 1: Inte heller Djurgården sparar på spelare från sin A-trupp: De kommer med följande lag till matchen:
Startelva: Kenneth Höie – Stefan Karlsson, Jacob Une Larsson (k), Alexander Abrahamsson, Wille Nilsson – Haris Radetinac, Jesper Karlström, Tino Kadewere, Amadou Jawo – Michael Olunga, Mihlali Mayambela
Ersättare: Oscar Jonsson (mv), Wilhelm Loeper, Fabrizio Lizarazou Roca, Filip Tasic, Joseph Ceesay.

Tillägg 2. Djurgården strömmar matchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.