U16: Revansch mot Norrköping

Startelvan mot IFK Norrköping. (Foto: Daniel Wickström)

Den 28 februari möttes ÖSK U16 och IFK Norrköping i ligacupen. Då vann IFK med 3-0. Idag var det ÖSKs tur att stå som segrare – med samma siffror dessutom.

I en match som länge var oviss tog ÖSK ledningen i den 28 minuten genom Johannes Hjulström. Sedan dröjde det till matchminut 64 innan Lukas Julher ökade på till 2-0. Sista målet med 2 minuter kvar att spela nickades in av lagkaptenen Manne Ljunghaga i den 78:e matchminuten.

Värt att noteras är kanske, att ÖSK fram till den här matchen var seriens målsnålaste lag med målskillnaden 4-4 efter 4 matcher. Laget har visserligen skapat en hel del målchanser, men inte riktigt fått till det framför motståndarmålen. Idag verkar man ha läst det problemet på ett bra sätt.