Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Mitt i veckan match mot Norrköping

ÖSK U16 möter i kväll IFK Norrköping i en sen match på Behrn Arena. På gränsen till kontinental avsparkstid för matchen som börjar kl. 20:15.

Till matchen har följande Matchtrupp kallats: Simon Gustavsson (mv), Martin Andersson (mv), Lucas Parkedal Stenfelt, Manne Ljunghaga, Fredrik Karlsson, Joel Nilsson, Carl Henning, Malcolm Stolt Jonathan Forsberg, Gabriel Yildiz, Lukas Julher, Max Häll, Suliman Nassri, Oliver Ljunghaga, Johannes Hjulström, Abbubakar Abduwalli, Gabriel Nyström, Odilon Sangwa och Omran Nassri.

Skadesituationen i truppen är uppenbarligen under kontroll med 18 spelare kallade (Samuel Nielsen dock skadad). Dessutom vässar man anfallet med Odilon Sangwa som är åter efter en längre skadeperiod. Odilon, som har landslagsmeriter, spelar normalt med 17-åringarna och kan förhoppningsvis tillföra laget lite mera spets i anfallsspelet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.