Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Färdigspelat i DM

Det blev en snabb respass ur årets DM-turnering (formellt Eksjöhus Cup), då ÖSK Söders herrar igår besökte Björkvallen i Åmmeberg för den första matchen i cupens cup-del (så att säga). Därmed missar Söder drömmatchen mot Örebro SK FK som segraren i gårdagens match lottats mot i åttondelsfinalen.

Av matchrapporten hos ÖLFF verkar det aldrig ha varit något snack om vilket lag som för kvällen var bäst. Åmmeberg tog en tidig ledning, ökade på till 2-0 efter en kvart och gjorde 4-0 tidigt i andra halvlek. Matchvinnare för Åmmeberg var framför allt Patrik Göthe som gjorde tre mål. Söders tröstmål till 4-1 gjordes av Ibrahima Diagne.

För ÖSK Fotboll blir det alltså en sommartur till Åmmeberg. Åttondelarna skall vara klara innan lokalserierna tar sommarledigt i början av juli. För ÖSKs del kompliceras planeringen av att EM-uppehållet avslutar vårsäsongen redan tidigt i juni. Kanske kan man lägga in matchen som en tidig återsamlingsmatch då truppen går in i förberedelserna Allsvenskan där spelet återupptas andra veckan i juli.

Matchfakta:
08. 1-0 Patrik Göthe
15. 2-0 Patrik Göthe
28. 3-0 Mohammad Arshad Hossaini
47. 4-0 Patrik Göthe
85. 4-1 Ibrahima Diagne

Laguppställning: Peter Lars Jarrah, Petter Brunzell, Pontus Brunzell (k), Michael Remnefors, Lars Hjalmarsson, Anton Landenmark, Pontus Lövgren, Fredrik Lundgren, Patrik Sucurovic Hedström, Ibrahima Diagne och Andreas Lundgren (mv)
Avbytare: Vedran Ljuboja, Kawar Haji, Simon Torstensson (mv), Bengin Turan, Salmin Karadolami och Fredrik Jonsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.