Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Återvändare i Peking

ÖSK U17 vilar inte länge på sina lagrar efter sin fina insats mot Limhamn/Bunkeflo. Redan idag fortsätter seriespelet. En bortamatch på Östgötaporten (fd Nya Parken) i Norrköping står på dagens att-göra-lista.

Roligt att se, att det verkar som om skadesituationen är på väg att ljusna ordentligt. I dagens trupp finns återvändare som Henrik Westher, Samuel Brunnberg, Vide Törner och Edwin Lundkvist. Saknas gör däremot Arvid Brorsson som är avstängd den här matchen. Återinflödet av egna spelare innebär också, att den här gången är Manne Ljunghaga den enda ”inlåningen” från U16.

Matchtrupp: Harald Detlofsson, Martin Trinh, Henrik Westher, Gustav Pauly, John Kakraba, Adam Leijon, Adam Bark, Isac Eklöf, Albin Zidaric, Jonathan Aronsson, Joseph Spångberg, Simon Bladh (mv), Manne Ljunghaga (U16), Samuel Brunnberg, Sebastian Ternevid, Vide Törner och Edwin Lundkvist.

Dagens motståndare IFK Norrköping har trögstartat årets seriespel. Men i den förra omgången spelade de 1-1 på bortaplan mot tidigare serieledarna från IFK Göteborg, vilket väl får betraktas som ett fint formbesked.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.