Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Förlust i Gävle

ÖSK U19 förlorade den juniorallsvenska matchen mot Gefle IF med 2-0 efter 1-0 i halvtid. Jag har än så länge bara sett en notis om matchen hos Gefle. De skriver att det var en fysisk och tuff match som ÖSK avslutade med tre man spelare utvisade.

Gefle IF: U19: Andra raka GIF-segern

Tillägg matchfakta:

De 11 som startade (enl. matchrapporten): Alex Hahne, Oscar Sandberg, Adem Greku, Ebrima Jaiteh, Felix Möller (k), Arvid Brorsson (U17), Kevin Johansson, Lukas Hjort, Hampus Lundgren, Marcus Karlsson, Gustaf Franck (mv).
Avbytare: Oliver Kåhed, Mirza Turan, Simon Danielsson, Simon Gustafsson (U16, mv) och Viktor Franssila

U19 Gefle - ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.