Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Bortamatch mot Gefle

ÖSK U19 spelar idag på eftermiddag/tidig kväll en bortamatch mot Gefle IF i juniorallsvenskan. ÖSK har kallat följande Matchtrupp: Gustaf Franck (mv), Simon Gustavsson (mv, U16), Oskar Sandberg, Lukas Hjort, Arvid Brorsson (U17), Viktor Franssila, Alex Hahne, Oliver Kåhed, Felix Möller, Kevin Johansson, Mirza Turan, Adem Greku, Hampus Lundgren, Simon Danielsson, Marcus Karlsson och Ebrima Jaiteh.

Lite urholkat i truppen är det väl den här gången, eftersom de flesta av de spelare som deltog i U21-matchen mot AIK inte är med till Gefle. Av denna anledning saknas Almin Masic, Axel Påhlsson, Viktor Walldén, Mikael Loön och Michel Yanez Hernandez.

Resultatmässigt är det inte så mycket som skiljer de två klubbarna åt. ÖSK har resultatraden 3-1-1 medan Gefle har förlorat en match mer och alltså har 2-1-2. Jag tror dock och utan att veta så mycket om Gefle att det här är en match som ÖSK bör kunna vinna.

Matchen spelas på Gavlevallen och börjar kl. 16:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.