Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Solskensmatch på Behrns

ÖSK U17:s uppgift den här eftermiddagen blir att trotsa sol och Limhamn/Bunkeflo då lagen möts i en tidig eftermiddagsmatch på Behrns arena. Det brukar ju kunna bli ganska varmt nere på plasten då solen bjuder till. På läktarna kommer det däremot att vara mer behagligt.

ÖSK U17 har väl inte haft den bästa av säsongsinledningar. Skador och sjukdomar har gjort att laget fått struggla för att få ihop sina matchtrupper. Vi hoppas på att få se en del återvändare idag.

Dagens motståndare från Malmö har inte heller lyckats så bra i säsongsinledningen. Två vinster, tre förluster och med den närmast sensationella målskillnaden 2-6. De två gjorda målen har räckt till för segrar mot Elfsborg resp. J-Södra, så helt ofarliga är de väl inte om de lyckas få en boll i motståndarmålet.

Det är på sin plats att nämna (tycker jag), att Limhamn/Bunkeflo med sitt seniorlag i div 4 gör det fantastiskt bra, när de trots den påtagliga MFF-skuggan lyckats placera ett 17-årslag i pojkallsvenskan.

Hos ÖSK har Adam Bark visat upp en fantastisk målform efter det att han fått ta steget från vänsterkant till anfallare. Sex mål på två matcher säger väl en del om motståndarförsvaren, men ändå.

Matchen som döms av Salko Basic (kul!) börjar kl. 14:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.