Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P01: Många ÖSKare i distriktslaget

Förbundskaptenerna Gustav Andersson (BK Forward) och Daniel Wikström (ÖSK) har tagit ut en 21-mannatrupp för ett match- och träningsläger i Enköping. Från torsdag den 5:e maj till lördag den 7:e skall 21-mannatruppen hinna med tre distriktlagsmatcher samt dessutom två träningpass.

I truppen ingår följande 9 spelare från ÖSK Ungdoms U15-trupp: Jacob Nilsson (mv), Helmer Andersson, Gabriel Moshel, Riad Iskhadzhied, Dino Salcinovic, Markus Kanto, Ibrahim Kamil, Nadir Ayeva och Edvin Cimirotic.

ÖLFF: Svealandsläger 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.