Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kosovo ny UEFA-medlem

UEFA har på sin årliga kongress valt in Kosovo som sin 55:e medlem. Åsikterna om huruvida deras ansökan skulle godkännas var långt ifrån oomstridd. I den avgörande omröstningen blev röstsiffrorna knappa 28 mot 24 (två ogiltiga röster).

ÖSKs tidigare tränare Albert Bunjaki är Kosovos förbundskapten. En spelare som möjligen skulle kunna vara aktuell för detta landslag är Astrit Ajdaervic som är född i Pristina. Fast han har ju tidigare indikerat att han hoppas på en plats i Albaniens spelartrupp till årets Europamästerskap.

The Guardian: Kosovo accepted as member of Uefa after Congress vote

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.