Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Derbydags när ÖSK möter Karlslund

ÖSK U16 möter i eftermiddag Karlslund i ett riktigt örebroderby. Matchen ligger lite ”fel” tidsmässigt sett ur Bloggens synvinkel, men ändå. ÖSK har kallat följande spelare till sin Matchtrupp: Simon Gustvasson (mv), Martin Andersson (mv), Lucas Parkedal Stenfelt, Manne Ljunghaga, Fredrik Karlsson, Joel Nilsson, Carl Henning, Malcolm Stolt, Jonathan Forsberg, Lukas Julher, Gabriel Yildiz, Suliman Nasri, Samuel Nielsen, Max Häll, Johannes Hjulström, Abbubakar Abduwalli, Omran Nasri och Oliver Ljunghaga.

ÖSK är efter tre matcher fortfarande obesegrade, men två oavgjorda matcher gör att poängutbytet bara varit så där. Notabelt är att laget gjort minst mål av alla lag i serien (bara 4), men även släppt in minst (3 stycken). Karlslund med en vinst och två förluster har gjort 10 och släppt in 11. Oklart således om vi kan se fram emot en målrik eller målfattig tillställning.

Matchen som spelas på Behrn Arena börjar kl. 14:30 och döms av Albin Carlman från Fjugesta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.