Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: ÖSK möter Degerfors i länsderby

Redan i kväll fortsätter ÖSK matchandet i juniorallsvenskan. Degerfors kommer på besök till Behrn Arena. ÖSK kommer närmast från en match då Vasalund besegrades efter en hel del om och men. Då var Rickard Torstensson nöjd över sitt lags spel, även om det behövdes ett sent nickmål av Marcus Karlsson för att säkra segern. Degerfors har haft det tyngre i år och är efter fyra matcher fortfarande poänglösa. Något som i alla fall delvis kan bero på att de hittills företrädesvis fått möta några av de bättre lagen i serien.

Kvällens matchtrupp: Gustaf Frank (mv), Simon Gustavsson (mv, U16), Lukas Hjort, Viktor Walldén, Oliver Kåhed, Kevin Johansson, Ebrima Jaiteh, Adem Greku, Oskar Sandberg, Viktor Franssila, Albin Ödberg, Mirza Turan, Michel Yanez, Mikael Loön, Simon Danielsson, Marcus Karlsson, Felix Möller och Alex Hahne.

Jämfört med Vasalundsmatchen saknas Gabriel Fernsten (skada), Almin Masic (U17?) och Douglas Bjäresten (skada?). Nya i truppen är Simon Gustavsson (mv, U16), Viktor Walldén, Albin Ödberg och Oscar Sandberg.

Matchen spelas på Behrn Arena och kl. 19:00 blåser Ahmed Abid från Örebro igång lagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.