Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: ÖSK till Motala

ÖSK U17 spelar i kväll en bortamatch mot Motala AIF. ÖSK har under våren haft en hel del problem med skador och sjukdomar, vilket gör att de väl ännu inte kunnat mönstra något som skulle kunna sägas vara deras bästa uppställning. Positivt med det har i och för sig varit, att de som normalt är bänkspelare fått mer speltid, samt att dessutom några spelare från U16 fått möjlighet att känna på hur det är att spela på en mer kvalificerad nivå.

Kvällens motståndare från Motala har haft en trög säsongsinledning med en seger och tre förluster. Nu senast mot IFK Göteborg med hela 7-1. Det här är en match ÖSK bör kunna vinna om inte det saknas ännu fler spelare än vad som var fallet i den svängiga matchen mot Falkenberg.

Matchen spelas på idrottsparken i Motala med avspark kl. 19:00

Resultat: ÖSK-seger med 4-0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.