Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Vinst i premiären

ÖSK Söders herrlag fick en bra start på årets kampanj som utspelar sig i Div 6 Norra. Pojkarna från Guldsmedshyttan och Stråssa som tävlar under artistnamnet GSBK fick åka norrut igen med en 4-0 förlust att grunna över.

Söder - GSBK

De 11 som förmodligen startade: Adam Olsson, Pontus Lövgren, Vedran Ljuboja, Michael Remnefors, Joakim Nolegård, Zlatko Zindovic, Simon Torstensson (mv), Petter Brunzell, Bengin Turan, Pontus Brunzell och lagkapten Erik Johannesson.
På bänken satt förstärkning i form av: Salmin Karadolami, Osman Hassan Hamed, Ibrahima Diagne, Andreas Lundgren (mv), och Patrik Sucurovic Hedström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.