Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Delad poäng i Eskilstuna

IFK Eskilstuna – ÖSK 2-2 #ösk

Ett foto publicerat av Daniel Wickström (@wirrepinne)

Hur bra är egentligen IFK Eskilstuna undrade jag lite oroligt inför lördagens bortamatch i U16-serien. Min oro föranledd av IFKarnas 11-1 vinst mot Karlstads BK förra helgen. Inte riktigt lika bra som ÖSK skulle det visa sig om jag tyder matchrapporten på lagets hemsida rätt. Matchen slutade visserligen 2-2, men det var ÖSKarna som träffade ribba och stolpe flest gånger. Det får man visserligen inga poäng för, men ändå.

ÖSK tog ledningen i den första halvleken genom Abbubakar Abduwalli och kunde dessutom öka på sin ledning i den andra tack vare Johannes Hjulströms mål. Men hemmalaget kom tillbaka och matchen slutade alltså oavgjord. Det innebär att ÖSKarna fortfarande är obesegrade efter tre omgångar. Men två av dessa matcher har slutat oavgjort, vilket gör att det ändå fattas en del poäng.

Lagets hemsida: Oavgjort igen i Nationella U16 serien

Matchfakta (2*40) från lagets hemsida:
36. 0-1 Abbubakar Abduwalli (Lukas Julher)
49. 0-2 Johannes Hjulström (Jonathan Forsberg)
51. 1-2
69. 2-2

Laguppställning: Simon Gustavsson – Carl Henning, Manne Ljunghaga (k), Fredrik Karlsson, Joel Nilsson (50) – Malcolm Stolt (69), Jonathan Forsberg, Lukas Julher (46), Suliman Nassri (63) – Johannes Hjulström, Abbubakar Abduwalli (49)
Avbytare: Martin Andersson (mv), Gabriel Nyström (46, utvisad 75), Gabriel Yildiz (49), Lucas Parkedal Stenfelt (50), Max Häll (63), Oliver Ljunghaga (69) och Omran Nassri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.