Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Nästan hemmapremiär på Lugnet

Söder Dam - Älvsjö


Gräset på GPP IP är ännu inte spelbart. Det betyder att årets andra seriematch kommer att få avgöras på Lugnets konstgräs. Eftersom motståndarna kommer från Älvsjö blir det seriens etta och tvåa som möts. Båda lagen klarade av sin seriedebut med en plusmålskillnad på tre. Älvsjö ligger dock före i tabellen tack vare fyra gjorda mål (och ett insläppt).

Till matchen har följande Spelartrupp kallats: Ida Lindell (mv), Stina Koskilampi (mv), Hanna Persson, Lisa Lindahl, Hannah Uhlan, Jenny Börjesson, Klara Thorsén, Elin Börjesson, Joline Jakobsson, Silvia Erkisi (k), Lova Händel, Anna Meijer, Emma Östlund, Olivia Puhls, Agnes Andersson, Josefine Zandén, Caroline Zandén och Emma Tivemo.

Jämfört med premiärmatchens 17-mannatrupp saknas Sara Sandberg medan Klara Thorsén och Lova Händel anslutit.

ÖSK Söder Dam: Match lördag mot Älvsjö AIK

Matchen spelas som sagt lördag kl. 15:00 på Lugnets konstgräs i Adolfsberg. Dömer gör Jessica Löv från Upplands Väsby som för ovanlighetens skull har två kvinnliga linje(män?) till sitt förfogande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.