Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U15: Två segrar och en (knapp) förlust

För ÖSK Ungdoms U15-lag har inte seriespelet börjat riktigt på allvar än. En omgång har klarats av – förra helgen besegrades Degerfors med 2-0. Men den här helgen var det av någon anledning spelledigt för lagen i den regionala serien. ÖSKarna passade därför på att delta i en träningsturnering i Mellerud. För motståndet stod Västra Frölunda, Halmstads BK och Dalslands FF. Jag antar att det var dalslänningarna som stod för värdskapet med syftet att ge sitt distriktslag en ordentlig genomkörare.

ÖSK inledde miniturneringen på lördagseftermiddagen med en 3-2 förlust mot Västra Frölunda. Idag gick det bättre med först en vinst med 4-2 över Dalslands FF och sedan besegrades även Halmstads BK med 3-2. Frölunda vann samtliga sina tre matcher och får väl anses som turneringssegrare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.