Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16 möter Borens IK

Helgens enda hemmamatch spelas av U16 som tar emot Motalalaget Borens IK. Motståndarna imponerade i fjolårets regionala serie för P15 som man vann före bland annat starka BK Forward. ÖSK förlorade då båda sina matcher mot Boren med 3-1 hemma och 4-1 på bortaplan. Sedan dess har en del skett. ÖSK har förnyat/förstärkt halva sin trupp och frågan är om Boren har kunnat behålla sina talanger. Det brukar ju vara svårt för mindre klubbar när ungdomarna kommer upp i 16-årsåldern.

ÖSK har kallat 17 spelare till matchen (av vilka alltså hälften är med till Mjällby idag): Simon Gustavsson (mv), Martin Andersson (mv), Carl Henning, Joel Nilsson, Fredrik Karlsson, Lucas Parkedal Stenfelt, Manne Ljunghaga, Malcolm Stolt, Jonathan Forsberg, Lukas Julher, Suliman Nassri, Samuel Nielsen, Omran Nassri, Oliver Ljunghaga, Abbubakar Abduwalli, Johannes Hjulström och Gabriel Nyström.

Matchen spelas på Behrn Arena under överinseende av Christer Lundsten. Avspark kl. 17:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.