Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Förlust mot GAIS

ÖSK U17 var idag i Göteborg och mötte GAIS i pojkallsvenskan. Hemmalaget vann det hela med 3-0 efter två snabba ledningsmål. Det finns väl inte så mycket mer att säga om matchen än att hänvisa till den officiella matchrapporten.

GAIS - ÖSK

Antingen var det en extremt brutal tillställning eller så tappade domaren matchen, förmodligen det senare. Det kan ju vara värt att påpeka att gula kort inte bara utdelas för brott mot spelets regler utan även för avvikande (och uttalade) uppfattningar om korrektheten i domslut.

ÖSK startade med följande 11 spelare: Joseph Spångberg, Gustav Pauly, Jonathan Aronsson (k), Isac Eklöf, Edwin Lundkvist, Adam Leijon, Almin Masic, Martin Trinh, Arvid Brorsson, Adam Bark och Simon Gustafsson (mv, U16).
På bänken satt: Albin Zidaric, Simon Bladh (mv), Samuel Brunnberg, Sebastian Ternevid och John Kakraba.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.