Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Broberg: Det handlar om veckor

Martin Broberg får inrikta sig på rehabträning.

Martin Broberg får inrikta sig på rehabträning.


Fotbollskanalen har gjort en första uppföljning av hur det står till med Martin Brobergs skada. Lite väl tidigt kanske för att man skall kunna komma med några klara besked. Björn Nordström, ÖSKs läkare, vill inte uttala sig om hur länge han blir borta. Broberg kommer att sättas i rehabträning direkt så får man väl ta det därifrån.

Frågan är om det rör sig om en bristning i lårmuskeln, vilket är allvarligt eller om det är en ”känning”, vilket innebär en bättre prognos. Broberg har själv talat om en bristning, men av Fotbollskanalens artikel att döma skulle skadan kunna inskränka sig till någon slags känning. Under alla omständigheter kommer Broberg att saknas under några veckor. I bästa fall är han kanske tillgänglig i början av maj (tror jag).

Fotbollskanalen: Broberg kan bli borta i veckor: ”Kommer följa honom dag för dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.