Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Chans till revansch då ÖSK möter Djurgården

ÖSK förlorade för två veckor sedan vad som väl får sägas ha varit gruppfinalen i ligacupsspelet mot Djurgården med 1-0. Ett sent mål i den 85:e minuten var vad som i slutändan skiljde lagen åt. Ett oavgjort resultat hade i och för sig inte räckt för ÖSK eftersom J-Södra lurade i vassen, men ändå. Nära var det. Djurgården gick sedan vidare till ligacupsfinalen via en semifinalvinst på straffar mot Malmö FF. Finalen som spelades mot AIK förlorades däremot på samma sätt. Ingen tvekan alltså beträffande Djurgårdens kvaliteter.

Precis som fallet var för U17 blir den första seriematchen en repris på den sista ligacupsgruppspelsmatchen. ÖSK U17 fick sin revansch i gårdagens svängiga match mot IFK Göteborg. Nu får vi se om ÖSK U19 kan upprepa bravaden och skaffa sig ett bra utgångsläge när juniorallsvenskan dar igång.

Matchen spelas på Bosön 3 med avspark kl. 14:15.

Tillägg matchtrupp: Gustaf Frank (mv), Douglas Bjäresten (mv), Michel Yanez Hernandez, Axel Påhlsson, Viktor Franssila, Albin Ödberg, Oskar Sandberg, Viktor Walldén, Mirza Turan, Oliver Kåhed, Mikael Loön, Kevin Johansson, William Gunnarsson, Simon Danielsson, Marcus Karlsson, Ebrima Jaiteh och Felix Möller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.