Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Vidare i DM

Efter det att Hällefors AIF lämnat walk-over till den sista gruppspelsmatchen i årets senior-DM står det nu klart att ÖSK Söders herrar går vidare till utslagningsdelen av cupen – som gruppsegrare dessutom.

Kanske tyckte man i Hällefors att de logistiska utmaningarna blev för stora för att man skulle åka till Örebro och spela en match med avsparkstiden 20:00. Speciellt som Hällefors efter två imponerande storsegrar mot Hidingsta resp. Frövi redan hade säkrat sitt eget avancemang.

Surt dock för Hidingsta som fortfarande hade haft avancemangsmöjligheter vid ÖSK-förlust mot Hällefors (trolig) och egen vinst Frövi (möjlig).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.