Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Lokalderby på lördagsmenyn

Bortamatch fast nästan på hemmaplan. Det blir till Pettersberg, förra året tidig vårhemmaplan, ÖSK Söders damer beger sig i morgon (lördag). Motståndarna från Rynninge bjuder alltså på ett som alltid intressant lokalderby. ÖSK Söder saknar fortfarande av olika anledningar en hel del spelare i sin matchtrupp. En brist är väldigt påtaglig. Laget har ingen målvakt. Stina Koskilampi är med ÖLFF på Gestrikcecupen och Ida Lindell är där som målvaktsinstruktör. Lösningen får bli att ÖSK lånar en målvakt av sina motståndarna.

I sina två senaste träningsmatcher har ÖSK Söder inte gjort några mål, men väl släppt in åtta. Så det finns om inte annat en intressant trend att vända.

ÖSK Söder Dam: Match mot Rynninge IK

ÖSKs matchtrupp: Rynningelån (mv), Lova Händel, Hanna Persson, Hannah Uhlan, Jenny Börjesson, Klara Thorsén, Elin Börjesson, Silvia Erkisi (k), Sara Sandberg, Anna Meijer, Olivia Puhls, Josefine Zandén, Caroline Zandén och Emma Tivemo.

Söderdamerna har onekligen ett ordentlig djup i sin spelartrupp. Av de 14 som var med förra helgen saknas den är gången hela 7 stycken. In i laget den här veckan har bland annat systrarna Zandén och Emma Tivemo kommit.

Redan klockan 10:15 blåser domare Bo Gelin från Örebro igång matchen på Pettersbergsplasten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.