Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Chans till revansch då pojkallsvenskan börjar

ÖSK U17 avslutade ligacupsgruppspelet med en förlust (1-2) på hemmaplan mot IFK Göteborg. Lite avslaget efter uddamålsförlusten i gruppfinalen mot Elfsborg en vecka tidigare var det nog. Dessutom hade man många spelare på sjuk- och skadelistorna.

I kväll har killarna chans att ta revansch då årets pojkallsvenska inleds för ÖSKs del. Det är alltså IFK Göteborg som kommer på besök igen. Vi får hoppas att ÖSKs batterier är välladdade.

Matchen spelas på Behrn Arena. Den börjar kl. 18:00 och för de regelmässiga bedömningarna står Jesper Hedlund från Garphyttan. Jag såg Hedlund förra helgen då han dömde söderdamernas match mot Vadstena. Han överraskade då med att lägga ribban betydligt högre än vad man är vid från dammatcherna, vilket jag tyckte fick ett positivt resultat (mer kamp). Vi får se var han lägger sin ribba den här gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.