Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DG vill utomlands

2013-07-19_DSC_0015_Daniel Gustavsson2
Magazine24, webbaserad nyhetspublikation för KAK-området, har intervjuat Kungsörs snabbaste fotbollsspelare. DG berättar bland annat, att han gärna skulle vilja fortsätta sin karriär utomlands, när kontraktet går ut efter den här säsongen.

Bloggen är av uppfattningen att det krävs mer än en hyfsad snabbhet och sju allsvenska mål för att han skall kunna realisera sina drömmar. Man har ju inför varje säsong trott att i år så kommer det att lossna för DG. En tro och förhoppning som sedan inte realiserats. Förra årets spelade han 27 matcher från start och blev inbytt 3 gånger. Poängfabrikationen inskränkte sig dock till 7 mål och en målgivande passning – poängmässigt faktiskt sett ändå hans bästa säsong.

Vi får ännu en gång hoppas på en bättre säsong med fler mål och målgivande passningar från hans sida. Så att ÖSK kan sälja honom redan i sommar och få tillbaka lite pengar på sin investering. Hans ersättare finns ju förmodligen redan i klubben.

Magazin24: Gustavsson lockas av en utlandsflytt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.